•   Revenue Management in Travel and Tourism Business TOU001AS3A-3002 13.01.2025-16.05.2025  5   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Osaa analysoida toimintaympäristöä, ennakoida ja hyödyntää tutkimustietoa ja dataa. Osaa tuottojohtamisen peruskäsitteet sekä osaa soveltaa tuottojohtamisen periaatteita liiketoiminnassa. Tunnistaa tuottojohtamisen, hinnoittelun sekä jakelun keskinäiset yhteydet. Osaa käyttää tuottojohtamisen työkaluja. Osaa soveltaa, analysoida ja arvioida tunnuslukuja ja mittareita liiketoiminnan kehittämisessä.
    Sisältö
    Tuottojohtamisen käsitteet, strateginen ja taktinen tuottojohtaminen matkailuliiketoiminnan eri osa-alueilla. Hinnoittelumenetelmien ja jakelukanavien yhteensovittaminen ja arviointi. Toimintaympäristön analysointi ja liiketoiminnan ennakointi sekä tutkimustiedon ja datan analysointi ja niiden hyödyntäminen. Tuottojohtamisen merkitys ja hyöty liiketoiminnassa. Toiminnan tunnusluvut ja mittarit. Tuottojohtamisen käytännön työkalut ja menetelmät.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Tunnistaa toimintaympäristön ja ennakoinnin merkityksen tuottojohtamisessa. Tunnistaa tuottojohtamisen periaatteita liiketoiminnassa. Osaa nimetä tunnuslukuja, mittareita ja tuottojohtamisen työkaluja.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Ymmärtää toimintaympäristön ja ennakoinnin merkityksen tuottojohtamisessa. Tunnistaa ja käyttää tuottojohtamisen periaatteita liiketoiminnassa. Osaa nimetä ja käyttää tunnuslukuja, mittareita ja tuottojohtamisen työkaluja.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa analysoida toimintaympäristöä, ennakoida ja hyödyntää tutkimustietoa ja dataa. Osaa soveltaa tuottojohtamisen periaatteita ja työkaluja liiketoiminnassa. Opiskelija osaa soveltaa ja analysoida tuottojohtamisessa tarvittavia tunnuslukuja ja mittareita liiketoiminnan kehittämisessä.

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    13.01.2025 - 16.05.2025

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2025 - 10.01.2025

    Ryhmä
    • CONTACT
    • BLENDED
    • REB5PC1
    • REB4PC1
    Opettaja

    Kati Naumanen, Ulla Kuisma

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    2.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5