Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.
Lähiopetus ja tapaaminen opinnäytetyöohjaajan kanssa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.
Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.
Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.
Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.
Haagan toimipiste
Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.
Finnish
Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.
25.03.2024 - 17.05.2024
Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät: Opinnnäytetyön ajokortti Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen Opinnäytetyösuunnitelma
02.01.2024 - 22.03.2024
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.
Opetus maanantaisin klo 11.30-13.45 luokassa G318
1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Aiheen valinta ja sen täsmentäminen
3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
4. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
5. opetuskerta: Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
6. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettaavuus
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana
Saija Laitinen
15 - 40
Kun opinnäytetyön suunnitelmavaiheen tehtävät on tehty hyväksytysti, ml. opinnäytetyösuunnitelma, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 cr
0.00 cr
H-5