Opintojakson suoritustapa ja opintojaksolla noudatettavia perusperiaatteita:
- Aktiivinen osallistuminen opetukseen.
- Poissaoloja ei voi korvata lisätehtävillä, opiskelijan vastuulla on hankkia mahdollisesti tunneilla jaettu lisämateriaali sekä selvittää kavereilta seuraavan kerran kotitehtävät.
- Kirja (Skål och välkommen) ja opetuksessa jaettu muu materiaali tulee olla oppitunnilla mukana.
Opintojakson sisältö
- Ruotsin kielen keskeiset rakenteet
- Työelämälähtöinen sanasto
Oppikirja:
Skål och välkommen (Minna Jääskeläinen & Annika Salervo, SanomaPro). Kirja on opintojaksolla pakollinen.
Opettajan jakama lisämateriaali.
Opintojakson sisällöt ovat työelämälähtöisiä ja –aiheisia.
Haagan toimipiste
Tenttien ajankohdat löydät Moodle-sivulta opintojakson alettua.
Suomi
Opintojakson aihepiireissä tutustutaan pohjoismaisiin käytänteisiin ja opiskellaan kohdekielen kulttuuria. Opintojaksolla rohkaistaan opiskelijoita hakeutumaan vaihtoon ja kerrotaan mahdollisuuksista kotikansainvälistymiseen.
24.08.2020 - 16.10.2020
Oppimistehtävistä löydät tarkempaa tietoa Moodle-sivulta opintojakson alettua.
Opintojakson aikataulun ja luokkatilan löydät tämän sivun vasemmasta laidasta "Rytmitys- ja tilatoiveet ja ajoitus" - otsikon alta.
Tarkempi aikataulu on Moodle-sivulla opintojakson alettua.
Oppimistapa a:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja tentti päivä- tai monimuotototeutuksena.
Oppimistapa b:
(Tämän vaihtoehdon valitseminen edellyttää keskustelua opintojakson opettajien kanssa ennakkoon.)
Kirjallinen (tentti) ja suullinen näyttö
Anna Sarajas-Zino
15 - 30
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.
Hyväksytty suoritus:
Opiskelija osaa ruotsin kielen perusrakenteita ja -sanastoa. Hän kykenee muodostamaan helppoja lauseita ja fraaseja sekä tunnistaa keskeiset ruokasanat ruotsiksi. Hän selviytyy helpoista vuorovaikutustilanteista, kuten kahvilassa ja kaupassa asioimisesta. Hän osaa myös kertoa itsestään ja perheestään.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 op
0.00 op
H-5