•   Spanish for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 2 SPA1HA002-3013 24.10.2022-16.12.2022  3   (CONTACT, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti Suomesta
    • tuntee ammatillista sanastoa
    • tuntee kielialueen kulttuuria
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Starting level and linkage with other courses
    Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 (3 op) tai vastaavat tiedot. Tavoitetaso: A1.
    Contents
    • Ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Erilaisia vuorovaikutustilanteita
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
    • Lisää kielen perusrakenteita
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/ tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa yksinkertaisia rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.
    Assessment criteria - grade 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.
    Assessment criteria - grade 5
    Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat yksinkertaisten rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin, yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.

    Teaching methods and instruction

    Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti Suomesta
    • tuntee ammatillista sanastoa
    • tuntee kielialueen kulttuuria
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Sisältö
    • Ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Erilaisia vuorovaikutustilanteita
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
    • Lisää kielen perusrakenteita

    Learning material and recommended literature

    Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 7-12, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018.

    Working life connections

    Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.

    Campus

    Haagan toimipiste

    Exam dates and re-exam possibilities

    Kurssikokeet ilmoitetaan Moodlessa ja uusintatentit MyNetissä.

    Teaching language

    Finnish

    Internationality

    Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

    Timing

    24.10.2022 - 16.12.2022

    Learning assignments

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Enrollment

    13.06.2022 - 21.10.2022

    Content scheduling

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Groups
    • CONTACT
    • 02HAAGAVV
    Alternative learning methods

    Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
    a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
    b. Tentti ja oppimistehtävät

    Teachers

    Maria Jompero

    Seats

    15 - 40

    Further information

    Kirjallinen kurssikoe ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen.

    Degree Programme

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5