Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
• hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
• tuntee perussanastoa
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
Sisältö
• Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
• Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
• Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
• Oman alan sanaston opiskelua
• Kielen perusrakenteita
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin: Ei lähtötasovaatimuksia
Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018.
Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.
Haagan toimipiste
Kurssikokeiden ajankohta ilmoitetaan Moodlessa ja uusintatentit MyNetissä.
Finnish
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
24.08.2020 - 16.10.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
15.06.2020 - 28.08.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät
Maria Jompero
15 - 40
Kurssikoe ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 cr
0.00 cr
H-5