•   Sustainable Event Design and Production (project) SER012AS2A-3002 21.10.2024-14.03.2025  5   (RE3PCTOUT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Osaa luoda merkityksellisiä kohtaamisia
    Osaa tuottaa turvallisia ja vastuullisia tapahtumia huomioiden alan määräyksiä
    Hallitsee keskeiset tapahtumahallintaan liittyvät työkalut ja tapahtumateknologian. Osaa suunnittteluvaiheessa asettaa ilmastoviisaita tavoitteita, osaa tuottaa vähäpäästöisiä tapahtumia, osaa mitata tapahtumien tuottamaa hiilijalanjälkeä ja viestiä kestävistä ratkaisuista, osaa huomioida kestävän kehityksen periaatteita koko suunnittelu- ja tuotantoprosessissa.
    Sisältö
    Opintojakso keskittyy vastuulliseen tapahtumatuotantoon, tapahtumassa tarvittaviin työkaluihin ja -teknologiaan. Koko tapahtuman tuotantoprosessi tulee tutuksi.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Osallistuu ryhmän jäsenenä tapahtumatuotantoon. Osaa nimetä joitakin tuotantoprosessin vaiheita ja vastuullisen tapahtuman periaatteita. Tunnistaa joitakin keskeisiä sidosryhmiä. Tunnistaa vastuullisuuden ja palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyssä käytettyjä kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä tapahtumatuotannossa tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Työskentelee aktiivisesti tapahtumatuotannossa ja osallistuu kannattavan ja vastuullisen tapahtuman kehittämiseen - toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Ymmärtää tapahtumatuotannon prosessin sekä sidosryhmien yhteistyön merkityksen tuotantovaiheessa. Tunnistaa ja käyttää vastuullisuuden ja palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyn kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä ja käyttää tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Työskentelee määrätietoisesti tapahtumatuotannossa ja kykenee tuottamaan ja arvioimaan kannattavan ja vastuullisen tapahtuman toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Osaa analysoida omaa ja tiimin työtä tuotantovaiheessa sekä osaa kehittää sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä. Osaa soveltaa vastuullisen palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä hallitsee tapahtumatuotannon projektityöskentelyä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Arvioi, analysoi ja soveltaa tarvittavia työkaluja ja viestimiä.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Käytännön projekti, jossa toteutetaan tapahtuma asiakkaalle.
    Ryhmätyö, itsenäinen työskentely.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Catani, J. (2017). Onnistunut yritystapahtuma: Järjestäjän käsikirja. Alma Talent Pro.

    Wallo, H., Häyrinen, E., & Pajala, K. (2022). Tapahtuma on tilaisuus: Tapahtuman suunnittelu ja toteutus (6., uudistettu laitos.). Tietosanoma.

    Työelämäyhteydet

    Asiakastapahtuma

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    21.10.2024 - 14.03.2025

    Ilmoittautumisaika

    03.06.2024 - 18.10.2024

    Aikataulu

    Lukujärjestyksen mukaan

    Ryhmä
    • RE3PCTOUT
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    ”Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study”

    Opettaja

    Päivi Forsblom, Heli Hajda-Kähkönen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5