•   Russian for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 2 RUS1HA002-3007 24.10.2022-16.12.2022  3   (02HAAGAVV, ...) +-
    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Opintojakso muodostuu lähi -tai verkkoopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
    Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
    Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
    Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
    Suullinen testi: 30 min
    Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
    Oman oppimisen arviointi: 1 h

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 6-10
    Opettajan jakama opetusmateriaali.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Tentti ja uusintatentit
    Opintojaksokokeet: to 17.12.2020, klo 14:00 – 16:30, luokka X/Haaga
    Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    24.10.2022 - 16.12.2022

    Oppimistehtävät

    Lähi- tai verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan). Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h Suullinen testi: max 30 min Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h Oman oppimisen arviointi: 1 h

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 21.10.2022

    Aikataulu

    Tuntisuunnitelma (päivitetty 23.5.2020.)
    29.10 ????????? ????????, kpl. 6.
    5.11. ????????? ????????, kpl. 7.
    12.11. ????????? ????????, kpl. 8.
    19.11. ????????? ????????, kpl. 8.
    26.11. ????????? ????????, kpl. 9.
    3.12. ????????? ????????, kpl 10.

    10.12. ????????? ????????, Kpl 10. Harjoituskoe

    17.12 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
    17.12 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
    MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!

    Ryhmä
    • 02HAAGAVV
    • CONTACT
    Opettaja

    Inara Shakirova

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5