•   Spirits and Cocktails RES8RH023-3005 22.08.2022-14.10.2022  3   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    1) Perehtyä väkevien alkoholijuomien tyyleihin siten, että hallitsee niiden tyyliin ja laatuun vaikuttavia tekijöitä ammattimaisella tavalla. Luennoilla käydään läpi juomien teoriaa ja perehdytään niiden laatuun maistelemalla
    2) Perehtyä tärkeimpiin näistä juomista tehtyihin klassisiin cocktaileihin
    3) Perehtyä cocktailbaarien toimintaan
    Sisältö
    • Väkevien juomien systemaattinen maistelu
    • valmistuksen vaikutus väkevien juomien makuun, laatumerkinnät
    • Tärkeimpien tärkeimpien juomatyyppien vertaileva tutkiminen
    • Eri juomatyypit: vodkat, ginit, viskit, rypäletisleet, hedelmätisleet, liköörit, maustetut tisleet
    Lisätiedot
    Opintojakson maksu 30 € suoritetaan Haagan myymälään (Matsku) ennen ensimmäistä kokoontumista.

    Opintojakso on mahdollista suorittaa lähiopetustoteutuksena
    a) Lähiopetustoteutus:
    Lähiopetus ja tentti 24 h
    Itsenäinen opiskelu 57 h
    Oman oppimisen arviointi 1 h
    Oppimismenetelminä on systemaattinen maistelu ja sen yhdistäminen teoreettisen tietoon. Onnistunut opiskelu edellyttää tiiviin tahdin vuoksi aiheisiin ennakkoon perehtymistä. Oppiminen osoitetaan tentillä , jossa on maistelu- ja teoriaosuus.

    Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustettua suorittamalla opintojaksosta/opintojakson osasta näytön.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.08.2022 - 14.10.2022

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Ryhmä
    • CONTACT
    • 02HAAGAVV
    Opettaja

    Jouko Mykkänen

    Paikkoja

    15 - 30

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5