Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi
Mahdollisuus laajentaa kurssia syväntäviksi opinnoiksi lisätehtävin.
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali
Vierailuennoitsijat ja yritysvierailut. Business Finland ruokamatkailustrategia.
Porvoon toimipiste
ei tenttiä
Suomi
Ruokamatkailu ilmiönä ja esimerkit muista maista sekä kulttuureista.
17.01.2022 - 20.05.2022
Oppimistehtävä 1: Virtuaalinen vierailu lähituottajan luona ja Suomen ruokamatkailustrategia, arvionti 1-5, yksilötehtävä 25% Palautus 4.2. ja esitys 10.2. Oppimistehtävä 2: Trendit ja uutuudet ruokamatkailussa. Ryhmätehtävä (3 henkeä), arviointi 1-5, 25 %, visuaalinen raportti ja palautus 17.3. Oppimistehtävä 3: Projekti: tapahtuma keväällä 2022. Elämyksellinen ruokaelämyksen suunnittelu ja toteutus. Tapahtuman konseptointi ja idean testaus mukaan lukien. Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 50%, toteutus 31.3. ja arviointikeskustelu 7.4.
03.01.2022 - 14.01.2022
27.1. Kurssiesittely, Suomen matkailustrategia
3.2. Vierailut pakallisten tuottajien luo virtuaalisesti, raportointi
10.2. Alueruoka ja paikalliset tuottajat – esitykset; paikalliset tuotteet lautasella
24.2. hiihtoloma
3.3. Alumnitapahtuma – suunnittelu
10.3. Alumnitapahtuma: projektitiimi– blueprint toteutukseen
(logistiikka, hankinnat, turvallisuus, työnjako)
testaus 1 toimeksiantajalle (?)
17.3. Ruokamatkailun trendit tehtävän tekeminen
24.3 intensiiviviikko
Testaus ja valmistelut ennen tapahtumaa, huom. Päivämäärä saattaa muuttua.
Tapahtumaa ennen 1 - 2 iltaa valmisteluita campuksella.
31.3. Alumnitapahtuma – toteutus
7.4. loppukeskustelu, raportti, palaute ja arviointi
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Liisa Wallenius, Päivi Forsblom
15 - 25
Oppimistehtävä 1: Vierailu lähituottajan luona ja Suomen ruokamatkailustrategia, arvionti 1-5, yksilötehtävä 25%
Oppimistehtävä 2: Trendit 2022 ja ruokamatkailu. Visuaalinen raportti.. Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 25 %
Oppimistehtävä 3: Projekti: alumnitapahtuma keväällä 2022. Elämyksellinen ruokaelämyksen suunnittelu ja toteutus
Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 50%
Jatkuva näyttö lähitapaamissa ja keittiötunneilla.
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 op
0.00 op
H-5