tutkiva oppiminen
sosiaalinen oppiminen
teoriaan tutustuminen
kokeilut ja testaukset, learning by doing
vierailut mahdollisuuksien mukaan
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Alaan tutustuminen ja mahdollisuuksien mukaan vierailu, ruokamatakailuyriyksiin ja -tuotteisiin tutustuminen.
Porvoon toimipiste
ei tenttiä
Suomi
Ruokamatkailu globaalina trendinä
28.01.2021 - 21.05.2021
Oppimistehtävä 1: yksilötehtävä, arvosana 1-5, palautus Kråkö ja ruokamatkailustrategia Laadi multimodaalinen raportti (kuva + tekstiä) Oppimistehtävä 2: Kokoustarjoilut tehtävän palautus ja ateriakokonaisuuden suunnittelu Yksilö- tai paritehtävä, arviointi 1-5, 2.1 suunnittelu 2.2 kokeilut 2.3 tilaisuus 2.4 raportointi Oppimistehtävä 3: Elämyksellinen päivällinen ja ateriakokonaisuuden toteutus pari- tai ryhmätehtävä, arviointi 1-5, suunnitelma, toteututus, palautus ja esitykset
04.01.2021 - 29.01.2021
28.1. Kurssin aloitus Zoomissa.
Porvoo kielellä – ruokaelämyksiä ennen ja nyt Ruokamatkailustrategia
4.2 Ruokamatkailu, esim. Toscanan ruoka- ja juomakulttuuri.
Tehtävä. esittele ruokamatkailukohde (kriteerit) esim. jokin alue tietyssä maassa (World Food Travel Association)
11.2 Kråkö bryggeri, tutustuminen panimoon ja olutmaistelu,
omavastuu 12,50 e / Porvoon Ruokamatkailu-luento, Birgitta Palmqvist
18.2 Kråkö/ Porvoon Ruokamatkailu-luento, Birgitta Palmqvist
Hiihtoloma
4.3 Oppimistehtävä 2 tarjoilun ja elämyksen suunnittelu,
11.3 Omat keittiökokeilut – Oppimistehtävä 2 kokoustarjoiluiden harjoittelu, campuksella/omissa tiloissa,
18.3 oppimistehtävä 2 toteutus kokoustarjoilu
25.3 oppimistehtävä 3 suunnittelu, ei Zoomia, palauta suunnitelma
8.4 toteutus oppimistehtävä 3
15.4 Elämyksellinen ”päivällinen” toteutusten esitykset. Kurssin päätös.
näyttö
Liisa Wallenius, Päivi Forsblom
15 - 25
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 op
0.00 op
H-5