•   Management and developing foodservice operations RES3RH002-3005 16.01.2023-17.03.2023  9   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee ja osaa analysoida ravintolayrityksen esimiesrooleja
    • hallitsee revenue managementin perusteet
    • osaa kehittää asiakaspalvelu- ja myyntiprosessia
    • osaa suunnitella ja hallita ravintolayrityksen henkilöstöresursseja tehokkaasti
    • osaa johtaa työsuoritteita esimiesroolissa
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi opintojakson Ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen jälkeen.
    Sisältö
    • Ravintolan esimiehen työ- ja toimintaympäristö palvelussa
    • Ruoka- ja juomatuotteen hallinta ja logistiikka
    • Palvelu-, myynti- ja markkinointiprosessi ravintoloissa
    • Työehtosopimus ja työvuorolista
    • Revenue Managementin perusteet
    • Ravintolan kontrollitoiminnot
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija tunnistaa ravintolan ruoka- ja juomasuunnitteluun vaikuttavia tekijöitä. Tuntee ravintolan esimiehen työtehtävät ja niihin vaikuttavan lainsäädännön pääpiirteet. Ymmärtää revenue managementin perusteet osana palvelu- ja myyntikulttuuria.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Ymmärtää ravintolan ruoka- juomasuunnitteluun vaikuttavia tekijöitä. Osaa toimia ravintolan asiakaspalvelutiimin esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää ravintolan resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Hallitsee ruoka- ja juomatuotteen valikoimasuunnittelun ja –hallinnan sekä logistiikan. Osaa toimia ravintolan asiakaspalvelutiimin esimiehenä. Osaa käyttää ravintolan resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti.
    Lisätiedot
    Työelämäyhteydet
    Yhteistyö mahdollisten sidosryhmien kanssa projekteissa.
    Kansainvälisyys
    Yhteistyö mahdollisten sidosryhmien kanssa projekteissa.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • CONTACT
    • RH21SA
    • RH21SB
    • RH21SD
    Opettaja

    Hanna Moisio, Heikki Ursin, Outi Rekola

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5