•   Restaurant Project RES1RH001-3005 16.01.2023-17.03.2023  3   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    osaa kehittää ravintolan liikeidean ja siihen soveltuvia tuotteita
    osoittaa ja soveltaa ravintola-alan ammattitaitoa projektissa
    osaa työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
    kykenee soveltamaan opittuja projektityötaitoja
    osaa arvioida projektin tuloksia
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi ensimmäisen vuoden opintojaksojen jälkeen.
    Sisältö
    Sisältö
    • Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
    • Yhteistyö ravintolan klusterissa ja verkostoissa
    • Tavoitteellinen projektin toteutus (revenue managementin ja kontrollitoimintojén avulla)
    • Viestintä ja tiimityö projektissa
    • Projektin tulosten arviointi
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija osaa nimetä eri projektityön menetelmiä.
    Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti.
    Opiskelija soveltaa ravintola-alan osaamistaan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa.
    Opiskelija analysoi projektin tuloksia.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja.
    Opiskelija osaa hyödyntää ravintola-alan osaamistaan kehittämisprojektin eri vaiheissa ja toimii itseohjautuvasti.
    Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • CONTACT
    • RH21SA
    • RH21SB
    • RH21SD
    Opettaja

    Heikki Ursin, Jari Karjalainen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5