•   Combining food and drink RES1HR002-3028 15.01.2024-15.03.2024  3   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
    • tuntee ja tunnistaa perusmaut
    • osaa hyödyntää eri juomien peruselementtejä ruuan ja juoman yhdistämisessä
    • hallitsee yhdistämisen perusteet
    • hallitsee ruoka- ja juomalistan yhteensovittamisen
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Johdatus ravintolajuomiin RES1RH002 tai raaka-aineet ja ravitsemus FP22RR002 suoritettava ennen tätä opintojaksoa.
    Sisältö
    • Aistinvarainen arviointi
    • Analyyttinen maistaminen
    • Klassiset yhdistelmät
    • Makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
    • Ateriakokonaisuuden makuaistimukseen perustuva rakentaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
    Osaa luoda klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden
    Tietää perusmaut ja -elementit ruuissa ja juomissa
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makuaistimusten tekijät
    Tietää perusmakujen keskinäiset vaikutukset ruoka- ja juomayhdistelmissä
    Osaa perustella ruoka- ja juomayhdistelmien valinnat
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa analysoida erityyppisten ruoka-ja juomayhdistelmien makuihin perustuvat tekijät.
    Osaa luoda ateriakokonaisuuden ja perustella valinnat.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.01.2024 - 15.03.2024

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2024 - 12.01.2024

    Ryhmä
    • CONTACT
    • RH21SD
    Opettaja

    Jouko Mykkänen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5