HUOM! Maksullinen opintojakso á 10 eur!
Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti
Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
Muu opettajan suosittelema materiaali
Opintojaksolla tutustutaan ravitsemisyrityksen käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa
Porvoon toimipiste
Hygieniapassitentti
Uusintatentti
Suomi
Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta
21.03.2022 - 21.03.2022
Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä Molemmat tehtävät tehdään ennakkotehtävinä; palautus viimeistään ma 21.3.2022 klo 12.00
29.11.2021 - 14.03.2022
Opintojakson lähiopetus ma 14.3.2022 klo 12.15 - 16.00, pidetään valmennustyyppisenä, ei pakollista läsnäoloa. Tila ilmoitetaan myöhemmin.
hygieniaosaamistesti ma 21.3.2022 klo 14.00 - 15.00. Tila ilmoitetaan myöhemmin
Hygieniapassin saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti
Päivi Forsblom
15 - 30
Oppimistehtävät ja osaamistesti
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 op
0.00 op
H-5