•   Basic Work Placement PLA021HH1A-3013 25.09.2023-06.10.2023  5   (AVOINAMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun jälkeen opiskelija osaa
    - tunnistaa ja arvioida omia ammatillisia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan erityisesti käytännön työtehtävien näkökulmasta
    - toimia työyhteisön pelisääntöjen mukaan
    - arvioida organisaation toimintoja ja tehdä tarvittaessa perusteltuja kehittämisehdotuksia
    - jatkuvasti kehittää ja päivittää työelämätaitojaan sekä opinto- ja urasuunnitelmiaan.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei edeltävyysvaatimuksia.
    Sisältö
    Harjoittelu voidaan suorittaa tutkintoon soveltuvassa kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä, julkisyhteisössä tai muussa soveltuvassa organisaatiossa, kuten erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä. Opiskelija voi työskennellä myös yrittäjänä omassa yrityksessään. Työharjoittelu voidaan suorittaa myös ulkomailla.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    25.09.2023 - 06.10.2023

    Ilmoittautumisaika

    01.01.2022 - 01.01.2022

    Ryhmä
    • AVOINAMK
    • CONTACT
    • BLENDED
    Opettaja

    Birgitta Nelimarkka, Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    1 - 50

    Koulutus

    RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5