•   Photography and Image Processing JOU008AS2A-3015 19.08.2024-13.12.2024  5   (REB3PC1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija
    osaa käyttää kuvausvälineitä tarkoituksenmukaisesti ja luovasti
    osaa käsitellä kuvia painettuihin ja digitaalisiin julkaisuihin
    tuntee kuvan merkityksen erilaisissa mediaympäristöissä.

    Onko sinulla jo tavoitteissa kerrotut tiedot ja taidot? Voit osoittaa osaamisesi näytöillä. Ks. kohta Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Medianomitutkinnon asiantuntijaosaaminen, ei edeltävyyksiä
    Sisältö
    valokuvauksen perusteet
    kuvan sommittelun perusteet
    kuvankäsittelyn perusteet
    valokuvan ja tekstin suhde
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija
    tuntee valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn perusteet
    osaa tarkkaan annettujen ohjeiden mukaan tehdä valokuvia, mutta tekniikan ja sommittelun osalta esiintyy epätasaisuutta
    osaa ohjatusti käsitellä valokuvia tehtävänannon mukaan.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija
    osaa itsenäisesti tehdä sommittelultaan ja tekniikaltaan julkaisukelpoisia kuvia, mutta tekniikan ja sommittelun osalta esiintyy epätasaisuutta
    osaa ideoida kuvia yksin ja ryhmässä
    osaa melko itsenäisesti käsitellä valokuvia tehtävänannon mukaan.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija
    osaa itsenäisesti tehdä sommittelultaan ja tekniikaltaan julkaisukelpoisia kuvia, joissa on persoonallista näkemystä
    osaa ideoida ja valokuvaamalla tuottaa kuvia yksin ja ryhmässä
    osaa itsenäisesti käsitellä valokuvia tehtävänannon mukaan.
    Lisätiedot
    Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    19.08.2024 - 13.12.2024

    Ilmoittautumisaika

    03.06.2024 - 16.08.2024

    Ryhmä
    • REB3PC1
    • BLENDED
    • REB3HA2
    • REB3HA1
    • REB4PC1
    • ONLINE
    Opettaja

    Päivi Peltonen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5