Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
• toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
• kehittää tiimityötä
• työskennellä projektissa
• hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta.
Luennoilla käsitellään työelämäesimerkkejä. Tiimitaidot ja projektityö ovat osa nykypäivän työelämää.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Tuntitehtävät Tiimityöessee (yksilötehtävä) Projektisuunnitelma ja vertaisarviointi (ryhmätehtävä) Oppimisreflektio (yksilötehtävä)
18.8.- 10.10.2025
Mikäli haluat suorittaa opintojakson näyttönä, olethan yhteydessä opettajaan ennen opintojakson alkua.
Susanna Perikangas
15 - 40
Arviointi on asteikolla 0-5.
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5