•   Management and developing accommodation operations HOT3RH002-3007 18.01.2021-19.03.2021  9   (RH19SA, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tuntee majoitusliikkeen esimiehen työ- ja toimintaympäristön.
    Ymmärtää majoitusliikkeen esimiehen aseman sekä osaa hallita tehokkaasti resursseja ja toimia haastavissa
    esimiestilanteissa.
    Tuntee alan työehtosopimukset ja osaa laatia työvuorolistan.
    Hallitsee revenue managementin perusteet.
    Osaa kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi opintojakson Majoitusalan ammattitaidon kehittäminen jälkeen.
    Sisältö
    • Majoitusliikkeen esimiehen työ- ja toimintaympäristö
    • Majoitusliikkeen esimiehen asema ja työn haastavat tilanteet
    • Työehtosopimus ja työvuorolista
    • Revenue Management perusteet
    • Palvelu- ja myyntikulttuuri
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Arvosana 1
    Opiskelija tuntee majoitusliikkeen esimiehen työ- ja toimintaympäristön ja ymmärtää esimiehen aseman ja haastavan roolin. Tuntee esimiehen työtehtävät ja niihin vaikuttavan lainsäädännön perusteet. Ymmärtää revenue management perusteet osana palvelu- ja myyntikulttuuria.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Arvosana 3
    Opiskelija osaa toimia majoitusliikkeen asiakaspalvelutiimin esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää majoitusliikkeen resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Arvosana 5
    Opiskelija osaa toimia majoitusliikkeen asiakaspalvelutiimin esimiehenä. Osaa käyttää majoitusliikkeen resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti esimies- ja kehitystyössään.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    18.01.2021 - 19.03.2021

    Ilmoittautumisaika

    04.01.2021 - 15.01.2021

    Ryhmä
    • RH19SA
    • RH19SB
    • RH19SD
    Opettaja

    Pekka Heikkilä, Anna-Liisa Aarti, Emilia Sarkia

    Paikkoja

    15 - 30

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5