•   Managing dynamic service business HOT2RH005-3021 25.03.2024-17.05.2024  9   (RH21SA, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa luoda uutta kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa
    • osaa toimia strategialähtöisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan kehittäjänä ja uudistajana
    • osaa ennakoiden johtaa elämyksellistä palveluyritystä kansainvälisessä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
    • osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen
    • osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi viimeisenä erikoistumisalaopinnoista.
    Sisältö
    • Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi
    • Alan uudet trendit, niiden analysointi ja soveltaminen
    • Uusien konseptien kehittäminen ja yrittäjyys
    • Verkostoituminen sisäisesti ja alalla
    • Dynaaminen hinnoittelu, kapasiteetin hallinta ja tuottojen johtaminen
    • Sähköisen liiketoiminnan työkalut ja jakelu- sekä mainekanavat
    • Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija: Tuntee kokonaisvaltaisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan, myös kansainvälisesti. Tuntee strategiat dynaamisen alan liiketoiminnan kehittämiseen. Tuntee verkostoitumisen merkityksen alan elinkeinon kehittämisessä. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa uuden kansainvälisen liiketoiminnan strategialähtöisessä kehittämisessä. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    25.03.2024 - 17.05.2024

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2024 - 22.03.2024

    Ryhmä
    • RH21SA
    • RH21SB
    • RH21SD
    • CONTACT
    Opettaja

    Sonja Haaksluoto, Outi Rekola, Maija Niemelä

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5