•   Management and profitable business in the hospitality industry HOT2RH003-3006 16.01.2023-19.05.2023  9   (RHM31, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä
    • hallitsee tehokkaasti liiketoiminnan keskeisiä resursseja
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi opintojakson hotelli- ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen.
    Sisältö
    • TES ja henkilöstöresursointi
    • Revenue Management perusteet
    • Esimiehen eri roolit organisaatiossa
    • Logistiikka
    • Palvelu- ja myyntikulttuurin kehittäminen
    • Asiakastyytyväisyys
    • Laatustandardit
    • Talouden tunnusluvut ja päätösten tekeminen niiden perusteella
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Tuntee hotelli ja ravintola-alan esimiehen tehtävät palvelu- ja myyntikulttuurissa. Tunnistaa liiketoiminnan keskeiset resurssit.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa toimia alan esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa toimi ja kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä.
    Osaa käyttää resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti esimies- ja kehitystyössään.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 19.05.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • RHM31
    • CONTACT
    • AVO22KMODULE
    • AVO23KMODULE
    Opettaja

    Nina Niemi, Pekka Heikkilä, Outi Rekola

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5