Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen (9 op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH002-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 07.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.01.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Nina Niemi
Pekka Heikkilä
Ryhmät
RHM31
RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOT2RH002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Toteutetaan kevätlukaudella 2022

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan kurssilla.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Annettujen kurssin sisältöön liittyvien raporttien palauttaminen kurssin aikana syyslukukaudella. Tarkemmat palautus ajankohdat moodle sinuilla

Kansainvälisyys

Toteutuskieli suomi. Ei suoria kansainvälisiä yhteyksiä.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Online-toteutus

Oppimistehtävät

Viisi kurssin sisältöön liittyvää raporttia

Arviointitavat

Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa ja nimeää alan työtehtävät ja niiden sisällöt
Tunnistaa suomalaisia alan toimijoita
Tuntee lain ja turvallisuuden merkityksen alalle

Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa toimia alan työtehtävissä perehdytyksen jälkeen
Osaa nimetä alan suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita
Ymmärtää lain ja turvallisuuden merkityksen toiminnassaan alalla
Arviointikriteeri - arvosana 5

Osaa ohjata omaa toimintaansa alan työtehtävissä
Osaa seurata suomalaista ja kansainvälistä alan keskustelua eri medioissa
Osaa soveltaa lakeja työtehtävissään ja ymmärtää turvallisuuden merkityksen toimialalla

Lisäksi 1-5 kurssin kirjoitustehtävissä omat arviointiperusteet

Siirry alkuun