•   Hotel and restaurant project 2 HOT1RH003-3006 16.01.2023-17.03.2023  3   (RHM31, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
    • soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
    • työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
    • tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
    • käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
    • arvioida projektin tuloksia
    Starting level and linkage with other courses
    Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.
    Contents
    * Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
    • Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
    • Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
    • Viestintä ja tiimityö projektissa
    • Projektin tulosten arviointi
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
    Assessment criteria - grade 3
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
    Assessment criteria - grade 5
    Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

    Teaching methods and instruction

    Lähiopetus ja itsenäistä työskentelyä
    Vaihtoehtoisesti Work&Study tai AHOT

    Learning material and recommended literature

    Moodlessa oleva materiaali

    Working life connections

    Projektitoimeksianto ja vierailu

    Campus

    Haagan toimipiste

    Exam dates and re-exam possibilities

    Ei tenttiä

    Teaching language

    Finnish

    Internationality

    Taustatutkimus ja benchmarking

    Timing

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Learning assignments

    Projektitehtävä toimeksiantona

    Enrollment

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Content scheduling

    2.2-16.3 Moodlessa olevan aikataulun mukaan.

    Groups
    • RHM31
    • CONTACT
    Alternative learning methods

    Work&Study
    AHOT

    Teachers

    Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén

    Seats

    15 - 40

    Further information

    Projektitehtävä 100%

    Degree Programme

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5