•   Hotel and restaurant project 2 HOT1RH003-3005 11.08.2021-17.12.2021  3   (HOTRAWS20S, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
    • soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
    • työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
    • tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
    • käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
    • arvioida projektin tuloksia
    Starting level and linkage with other courses
    Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.
    Contents
    * Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
    • Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
    • Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
    • Viestintä ja tiimityö projektissa
    • Projektin tulosten arviointi
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
    Assessment criteria - grade 3
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
    Assessment criteria - grade 5
    Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

    Teaching methods and instruction

    Vain HOTRA W&S- opiskelijoille

    Campus

    Haagan toimipiste

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    11.08.2021 - 17.12.2021

    Enrollment

    13.08.2021 - 27.08.2021

    Groups
    • HOTRAWS20S
    • BLENDED
    Teachers

    Terhi Oksanen-Alén, Thomas Kingelin

    Seats

    10 - 18

    Degree Programme

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5