•   Hotel Project HOT1RH001-3006 17.01.2022-18.03.2022  3   (RH20SA, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
    • soveltaa majoitusalan osaamistaan majoitusalan projektissa
    • työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
    • tunnistaa erilaiset projektityöskentelyn menetelmät
    • käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
    • arvioida projektin tuloksia
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi Majoitusalan ammattitaidon kehittämisen opintojakson jälkeen, ja yhdessä Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen majoitusliikkeessä opintojakson kanssa.
    Sisältö
    • Majoitusalan liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
    • Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
    • Tavoitteellinen projektin toteutus
    • Viestintä ja tiimityö projektissa
    • Projektin tulosten arviointi
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija osaa nimetä eri projektityön menetelmiä.
    Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti.
    Opiskelija soveltaa majoitusalan osaamistaan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa.
    Opiskelija osaa analysoida projektin tuloksia.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti.
    Opiskelija soveltaa majoitusalan osaamistaan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa.
    Opiskelija osaa analysoida projektin tuloksia.
    Lisätiedot
    Työelämäyhteydet
    Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.

    Kansainvälisyys
    Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    17.01.2022 - 18.03.2022

    Ilmoittautumisaika

    03.01.2022 - 14.01.2022

    Ryhmä
    • RH20SA
    • RH20SB
    • RH20SD
    • CONTACT
    Opettaja

    Anna-Liisa Aarti

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    Arviointitavat

    H-5