•   Working and Interaction in the Experience Economy HOS032AS2A-3001 15.09.2024-11.10.2024  5   (AVOINAMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:

    Muodostaa oman osaamisprofiilin

    Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita

    Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä elämystalouden tehtävissä

    Hallitsee alan keskeiset termit ja toiminnot
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opintojakso liittyy restonomikoulutuksen monimuotototeutuksen valintakurssiin.
    Sisältö
    Opintojakson sisältöjä ovat:

    Oman osaamisprofiilin muodostaminen

    Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen

    Vuorovaikutus

    Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä alan toimintaympäristössä
    Lisätiedot
    Opintojakso koostuu ennakkotehtävästä ja haastattelusta sekä päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä alan keskeisten sisältöjen parissa.
    Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä viikoilla 39 ja 40.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.09.2024 - 11.10.2024

    Ilmoittautumisaika

    01.03.2024 - 01.03.2024

    Ryhmä
    • AVOINAMK
    • CONTACT
    • BLENDED
    Opettaja

    Päivi Forsblom, Heikki Ursin, Birgitta Nelimarkka, Jari Karjalainen, Risto Karmavuo, Terhi Oksanen-Alén, Sakari Ketolainen, Sari Sinisalmi-Airila, Hanna Rinne, Ville Parkkinen, Maija Niemelä

    Paikkoja

    1 - 100

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management, RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5