•   Working in Professional Kitchen HOS016AS2A-3002 25.09.2023-11.10.2023  5   (AVOINAMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:

    Muodostaa oman osaamisprofiilin

    Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita

    Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiössä,

    Hallitsee ruoka-alan keskeiset termit ja toiminnot
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opintojakso liittyy ruokatuotannon johtamisen monimuotototeutuksen valintakurssiin.
    Sisältö
    Opintojakson sisältöltöjä ovat:

    Oman osaamisprofiilin muodostaminen

    Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen

    Vuorovaikutus ammattikeittiössä

    Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiön toimintaympäristössä

    Ruoka-alan ammattisivistys
    Lisätiedot
    Opintojakso koostuu orientoitumistehtävästä ja haastattelusta sekä 2,5 päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella 10.-12.10.2022. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä ruoka-alan keskeisten sisältöjen parissa.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    25.09.2023 - 11.10.2023

    Ilmoittautumisaika

    01.01.2022 - 01.01.2022

    Ryhmä
    • AVOINAMK
    • BLENDED
    • CONTACT
    Opettaja

    Päivi Forsblom, Birgitta Nelimarkka, Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Mirjami Willman

    Paikkoja

    1 - 50

    Koulutus

    RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5