•   Development Methods, Trends and Tools HOS015AS3A-3004 12.01.2026-13.03.2026  5   (REB6HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    1. Osaa analysoida, soveltaa ja kehittää erilaisia majoitusliiketoimintamalleja ja konsepteja.
    2. Osaa tunnistaa, arvioida ja soveltaa majoitusliiketoiminnan ajankohtaisia trendejä.
    3. Osaa valita ja käyttää tarvittavia työkaluja kehittämistyössä.
    4. Osaa analysoida ja arvioida konseptin toteutettavuutta liiketoimintaympäristössä.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    ks ohje
    Sisältö
    1. Majoitusliiketoimintamallit ja konseptit
    2. Trendit majoitusliiketoiminnassa
    3. Työkalut ja menetelmät liiketoimintamallien ja konseptien kehittämisessä
    4. Menetelmät toteutettavuuden arvioinnissa
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Tunnistaa erilaisia majoitusliiketoimintamalleja ja konsepteja. Tunnistaa majoitusliiketoiminnan ajankohtaisia trendejä. Osaa jossain määrin käyttää tarvittavia työkaluja kehittämistyössä ja osaa osittain arvioida konseptin toteutettavuutta liiketoimintaympäristössä.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa analysoida ja soveltaa erilaisia majoitusliiketoimintamalleja ja konsepteja. Tunnistaa ja osaa soveltaa majoitusliiketoiminnan ajankohtaisia trendejä. Osaa käyttää tarvittavia työkaluja kehittämistyössä ja osaa arvioida konseptin toteutettavuutta liiketoimintaympäristössä.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa analysoida, soveltaa ja kehittää erilaisia majoitusliiketoimintamalleja ja konsepteja. Osaa tunnistaa, arvioida ja soveltaa majoitusliiketoiminnan ajankohtaisia trendejä. Osaa valita ja käyttää tarvittavia työkaluja kehittämistyössä. Osaa analysoida ja arvioida konseptin toteutettavuutta liiketoimintaympäristössä.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Opintojaksolla jaettava oppimateriaali

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    12.01.2026 - 13.03.2026

    Ryhmä
    • REB6HA1
    • REB6HA2
    • RRB5HA1
    • RRB3HA1
    • BLENDED
    • REB3HA1
    • ONLINE
    • REB5HA1
    Opettaja

    Thomas Kingelin

    Paikkoja

    15 - 45

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management, RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5