•   Hygiene Pass HOS004RE1A-3011 12.08.2024-16.05.2025  (RR1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
    Sisältö
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Itsenäinen opiskelu
    Hygieniapassitesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Ruokavirasto. Tietoa elintarvikehygieniasta. Luettavissa: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/. Luettu:12.8.2024.

    Itseopiskelumateriaali Moodlessa

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Hygieniapassitesteja järjestetään sekä kevät- että syyslukukaudella.
    Syyslukukaudella testejä järjestetään seuraavasti:

    Maanantaina 23.9. klo 13 luokassa L402
    Maanantaina 28.10.klo 13 luokassa L402
    Tiistaina 19.11.2024 klo 14 luokassa G314

    Kevään testiajankohdat:
    Tiistaina 4.2. klo 9.30 luokassa L302
    Tiistaina 4.3. klo 9.30 luokassa L302
    Tiistaina 25.3. klo 9.30 luokassa G307

    Ilmoittautuminen testiin Moodlessa viimeistään 4 arkipäivää ennen testiä.

    Maksu (12 €) Lyytin kautta ennen testiin osallistumista. Maksulinkki sekä ohjeet maksamiseen löytyvät Moodlesta.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    12.08.2024 - 16.05.2025

    Ilmoittautumisaika

    12.08.2024 - 16.08.2024

    Ryhmä
    • RR1HA1
    • RRB1HA1
    • REB1HA1
    • REB1HA2
    • RE1HA4
    • BLENDED
    • RE1HA1
    • ONLINE
    • RE1HA3
    • RE1HA2
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Mikäli hygieniapassi on suoritettu muualla, saat opintosuorituksen Peppiin esittämällä hygieniapassin. Suoritusmerkintää varten tarvitset hygieniapassista kortin tai paperisen todistuksen. Suoritus kirjataan Opintopalveluissa, jonka infopiste sijaitsee Haagan kirjastossa.

    Opettaja

    Saija Laitinen, Jaana Laaksonen, Birgitta Nelimarkka, Mirjami Willman

    Paikkoja

    1 - 250

    Arviointitavat

    Testi on kirjallinen O/V –testi, jossa on 40 kysymystä. Testi on hyväksytty, mikäli oikeita vastauksia on vähintään 34.

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5