•   German for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 3 GER1HA003-3005 16.01.2023-17.03.2023  3   (3AMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tunnus: GER1HA003
    Laajuus: 3 op
    Ajoitus: 1.-7. lukukausi
    Kieli: suomi / englanti
    Opintojakson taso: perusopinnot
    Opintojakson tyyppi: pakollinen tai vapaasti valittava

    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa saksan kielellä
    • ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
    • hallitsee ammatillista sanastoa
    • ymmärtää kielialueen kulttuuria
    • hallitsee kielen perusrakenteet
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 tai vastaavat tiedot. (Taitotaso A2 eurooppalaisen viitekehyksen asteikon mukaan.)
    Sisältö
    Sisältö

    • Erilaisia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
    • Liikeviestinnän perusteita
    • Oman alan sanaston soveltamista
    • Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
    • Syvennetään kielen perusrakenteiden hallintaa
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Arvosana 1
    Opiskelija kykenee ymmärtämään välttävällä tasolla yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä sekä välittämään niitä vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Arvosana 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä sekä välittämään niitä vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Arvosana 5
    Opiskelija ymmärtää erinomaisesti erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä sekä välittämään niitä onnistuneesti vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.
    Lisätiedot
    Kansainvälisyys
    Suositellaan suoritettavan ennen Erasmus-vaihtoon osallistumista saksankielisessä maassa.

    Arviointi
    Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    1) Lähiopetus
    tai
    2) Täysin itsenäinen suoritus

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Oppimistehtävät

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Aikataulu

    Ks. Lukkarikone

    Ryhmä
    • 3AMK
    • BLENDED
    • 02HAAGAVV
    • CAMPUS23K
    Opettaja

    Sirpa Kajarinne

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5