Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama ja jakama materiaali.
Asiantuntijaluennoitsijoiden materiaalit
Opintojakso toteutetaan yhdessä elinkeinon kanssa (vierailevia luennoitsijoita, tutustumiskäyntejä ja tehtävän toteutus elinkeinolle).
Haagan toimipiste
Suomi
30.03.2020 - 22.05.2020
Opintojaksolla on kolme tehtävää: 1. Ruokamediaan tutustumistehtävä (yksilötyö) 2. Ruoka-aiheisen Instagram-julkaisun teko (ryhmätyö) 3. Ruokajutun tekeminen joko printti- tai nettijulkaisuun annettujen ohjeiden mukaan.
02.01.2020 - 03.04.2020
Sami Rekola, Päivi Peltonen, Birgitta Nelimarkka
15 - 25
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management, RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5