•   Crafting a food experience -project FPR1RR010-3006 24.10.2022-16.12.2022  5   (RR21SE, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    • tuntee keskeisimmän käsitteistön elämyksellisyyden teoriasta
    • ymmärtää estetiikan ilmiönä ja sen suhteen elämyksellisyyteen
    • tuntee gastronomian historiaa ja pystyy hyödyntämään sitä annossuunnittelussa
    • tuntee kulutuskäyttäytymiseen vaikuttavat ruokatrendit
    • osaa analysoida erilaisia asiakastarpeita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ruokatuotannon johtamisen 1.vuoden erikoistumisopintojaksot suoritettu
    Sisältö
    • Estetiikka ja aistit
    • Elämysteoriat
    • Gastronomia ja annossuunnittelun periaatteet
    • Asiakasymmärrys
    • Ruuan presentaatiot perustuen elämyksellisyyteen ja visuaalisuuteen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Tuntee opintojakson keskeiset käsitteet
    Osaa kuvata ruokatuotannon menetelmiä - ja ilmiöitä
    Suorittaa hyväksytysti kaikki opintojaksoon liittyvät tehtävät
    Tunnistaa joiltakin osin omaa prosessin aikaista kehittymistään
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Hallitsee opintojakson keskeiset käsitteet
    Osaa soveltaa oppimaansa ruokaelämyksen rakentamiseksi
    Osaa kuvata omaa oppimistaan
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Hallitsee monipuolisesti opintojakson keskeiset käsitteet
    Osaa monipuolisesti soveltaa ja analysoida opintojaksolla oppimaansa kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen kehittämiseksi
    Osaa kriittisesti arvioida omaa kehittymistään ja toimia sen mukaisesti

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    24.10.2022 - 16.12.2022

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 21.10.2022

    Ryhmä
    • RR21SE
    • CONTACT
    Opettaja

    Sami Rekola, Jaana Laaksonen

    Paikkoja

    15 - 25

    Koulutus

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5