Lähiopetus kampuksella ja virtuaalisesti Zoomin/Teamsin välityksellä
Teorialuennot
Tunneilla tehtävät oppimistehtävät
Ulkopuolinen toimeksianto opintojaksotehtävänä
Omien osaamistavoitteiden asettaminen opintojakson alussa ja oman oppimisen reflektointi opintojakson lopussa
Moodlessa olevat materiaalit
Parantainen, J. 2013. Tuotteistamisen perusteet: Tuotteista palvelusi, tuplaa katteesi. 2. p. Espoo: Ediste.
Apunen, A. & Parantainen, J. 2014. Tuotteistajan taskuraamattu / Antti Apunen & Jari Parantainen. Helsinki: Talentum
Opintojaksolla tehdään toimeksianto yritykselle
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää kaupallistamisen teemojen kansainvälistä tarkastelua
23.08.2021 - 15.10.2021
Oman oppimisen arviointi Opintojaksotehtävän (Toimeksiannon) tekeminen ryhmissä
14.06.2021 - 20.08.2021
26.8. klo 9.00-13.45 L301 Sakari
Tervetuloa opintojaksolle
Toteutussuunnitelman ja aikataulun läpikäyminen
Opintojakson tiedot
Orientoituminen aiheeseen
Henkilökohtaisten oppimistavoitteiden asettaminen
Esimerkkejä kaupallistamisesta ja tuotelanseerauksista
Kaupallistamisen perusteet
(Ryhmäytyminen)
2.9. klo 8.30-13.45 (Teams/Zoom) Sakari
Toimeksiannon esittely
Opintojaksotehtävän läpikäyminen
Ryhmäytyminen
Kaupallistamisen perusteet
Edeltävän viikon tehtävien esittely
9.9. Sami Teorialuokka/Opetuskeittiö
16.9. Sami Zoom
23.9. Sami Opetuskeittiö
Tuotetestauksia
30.9. 8.30-13.45 Zoom Sakari
7.10. 8.30-13.45 Teams/Zoom Sakari ja Sami
Toimeksiantojen esittely
14.10. 8.30-13.45 Zoom Sakari ja Sami
Opintojakson yhteenveto
Oman oppimisen arviointi
Opintojaksopalautteet
Sami Rekola, Sakari Ketolainen
15 - 40
Hylätty
Opiskelija ei ole osallistunut lähiopetukseen eikä kykene itsenäisesti selviytymään annetuista työtehtävistä. Hän ei ole osallistunut projektin aikana suoritettavaan suunnittelutyöhön/toteutukseen eikä ole osoittanut omatoimisuutta. Opiskelija tarvitsee jatkuvasti ohjausta toimissaan. Opiskelija ei ole reflektoinut omaa oppimistaan eikä arvioinut omia työsuorituksiaan riittävästi.
Hyväksytty
Opiskelija tuntee projektimaisen työskentelyn perusteet ja suorittaa annettuihin tehtäviin liittyvät työt hyväksytysti. Hän osaa soveltaa oppimaansa projektin tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti välineitä ja laitteita projektityöskentelyssä. Opiskelija kykenee reflektoimaan omaa oppimistaan ja arvioimaan omia työsuorituksiaan
RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
0.00 op
2.00 op
H-5