Luennot, tuntitehtävät, itsenäinen opiskelu, ryhmätehtävät, yksilötehtävät sekä esitykset.
Opintojaksolla osallistutaan lähiopetukseen.
Opettajalta saa ohjausta opetuskertojen yhteydessä, Moodlessa, ryhmäkohtaisissa tapaamisissa sekä sähköpostitse.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti Restonomi tutkinnon opiskelijoille.
Moodlesta löytyvä kirjallinen- sekä verkkomateriaali. Möttönen, Tuomas 2019. Yrittäjät Suomessa – Elinkeinovapaudesta yrittäjyysyhteiskuntaan. Osterwalder, Alexander & Pigneur, Yves 2010. Business Model Generation.
Tehtävät kytkeytyvät opiskelijoiden valitsemiin yrityksiin sekä työelämään. Toteutus voi sisältää vierailijaluentoja eri yrityksistä.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Kansainvälisyys huomioidaan osana yritysten liiketoimintaa.
18.08.2025 - 10.10.2025
Opintojakso suoritetaan, tekemällä kaksi arvosanaan vaikuttavaa tehtävää: 1. Yksilötehtävä - Minä ja Yrittäjyys (50 % arvosanasta) & 2. Ryhmätehtävä - Yritys ja liiketoiminta (50 % arvosanasta). Lisäksi on muita, pääosin tunnilla tehtäviä, palautettavia ryhmätehtäviä.
Tarkka aikataulu löytyy Moodlesta. Ensimmäisellä tapaamiskerralla käydään läpi tehtävien palautuspäivät.
Contact, contact-blended, online, online-blended, virtual, virtual-instructed sekä osaamisen tunnistaminen. Lisätietoja opintojaksokuvauksesta sekä Haaga-Helian kotisivuilta. https://www.haaga-helia.fi/fi/ura-ja-osaaminen/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Outi Rekola, Maija Niemelä
15 - 40
Arviointiasteikko 0-5, kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti.
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5