BLENDED
Opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomikoulutuksen monimuoto-opiskelijoille.
Tällä toteutuksella on viisi (5) lähipetuskertaa.
Pedagoginen lähtökohta toteutuksella on "learning by doing". Menestyksekäs oppiminen saavutetaan aktiivisella osallistumisella luennoille ja oma-aloitteisella työskentelyllä Moodlessa. Arvosanan perusteena ovat Moodlessa määritellyt tehtävät, joista osa pisteytetään automaattisesti, osan arvioi toteutuksen opettaja.
Toteutuksen lopuksi ilmoittaudutaan Wihissä opinnäytetyöprosessiin. Opintojaksoa ei suositella suoritettavaksi ennen kuin opinnäytetyön aloitus on ajankohtainen (toteutus seuraavalla periodilla)
Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Moodlen ja luentojen materiaali sekä Haaga-Helian opinnäytetyöohjeistus.
Työelämäyhteys syntyy myöhemmin opinnäytetyön kautta.
Haagan toimipiste
Toteutukseen ei sisälly tenttiä.
Suomi
Menetelmäkirjallisuutta ja alan terminologiaa tulisi pystyä ymmärtämään myös muilla kuin suomen kielellä.
13.01.2025 - 16.05.2025
Opintojaksolla on teemakohtaisia tehtäviä ja kokoava tehtävä, joiden perusteella muodostuu arvosana (ks. tarkemmin Moodle ja jäljempänä kohta Arviointitavat). Lisäksi tehdään tuntiharjoituksia ja Moodlen harjoituksia, jotka eivät vaikuta arvosananmuodostukseen, mutta tuottavat käytännön osaamista.
02.01.2025 - 10.01.2025
20.1.2025
11:15 - 13:45
- Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
- Tavoitteen asettelu
10.2.2025
11:15 - 13:45
- Tietoperusta
- Tiedonhaku
- Raportointi, lähteet ja lähdeviitteet
10.3.2025
11:15 - 13:45
- Tutkimus- ja kehittämismenetelmät: kvantitatiivinen tutkimusote
- Kyselylomake Webropol-ohjelmalla
8.4.2025
11.15–13.45
- Tutkimus- ja kehittämismenetelmät: kvalitatiivinen tutkimusote
- Kehittämistyön menetelmiä
29.4.2025
11.15–13.45
- Tutkimusetiikka
- Tutkimuksen luottavuuden pohdinta
Tehtävät ovat Moodlessa. Joissakin tehtävissä on viimeinen palautuspäivämäärä ilmoitettu. Muissa tehtävissä on edeltävyysehtona aikaisempien tehtävien suoritus.
Opintojaksosta on kaikki toteutustavat contact, blended, online ja virtual.
Saija Laitinen
15 - 40
Opintojakson arvosana muodostuu alla olevien tehtävien pistemääräkertymästä:
1. Opinnäytetyön ajokortti (max 5 p)
2. Tavoitteenasettelu (max 5 p)
3. Tiedonhaku (max 5 p)
4. Raportointi ja kirjoittaminen (max 5 p)
5. Määrälliset tutkimusmenetelmät (max 5 p)
6. Laadulliset tutkimusmenetelmät (max 5 p)
7. Toiminnallinen työ ja kehittämistyön menetelmät (max 5 p)
8. Vastuullisuus, tutkimusetiikka ja luotettavuuspohdinta (max 5 p)
Tehtävistä 1 - 8 saa yhteensä maksimissaan 40 p.
9. Opintojakson kokoava tehtävä: opinnäytetyön arviointiraportti (max 60 p)
10. Oman opinnäytetyön aihe-ehdotus (hyväksytty/hylätty)
Arvosana muodostuu teemakohtaisten tehtävien ja kokoavan tehtävän yhteispistemäärästä (0 - 100).
Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu pistemäärien summasta seuraavasti:
0 - 49 > Hylätty
50 - 59 > arvosana 1
60 - 69 > arvosana 2
70 -79 > arvosana 3
80 - 89 > arvosana 4
90 - 100 > arvosana 5
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytetään läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESRU Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5