•   Hygieniapassi PSS8PO024-3009 23.08.2021-17.12.2021  1   (PO8, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

    Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia
    Sisältö
    - elintarvikehygienian perusteet
    - säännökset elintarvikehygieniasta
    -Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    HUOM! Maksullinen opintojakso á 20 eur!
    Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
    Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
    Muu opettajan suosittelema materiaali

    Työelämäyhteydet

    Opintojaksolla tutustutaan ravitsemisyrityksen käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Hygieniaosaamistesti (hygieniapassi)
    Uusintatentti

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta

    Ajoitus

    23.08.2021 - 17.12.2021

    Oppimistehtävät

    Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä Molemmat tehtävät tehdään ennakkotehtävinä; palautus viimeistään

    Ilmoittautumisaika

    14.06.2021 - 20.08.2021

    Aikataulu

    Materiaali ja tehtävät Moodlessa - tentti lähitenttinä Porvoo Kampuksella erikseen/yksilöllisesti sovittavana ajankohtana

    Ryhmä
    • PO8
    • BLENDED
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Hygieniaosaamistodistuksen saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti

    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Oppimistehtävät ja hygieniaosaamistesti

    Koulutus

    POMO Matkailun koulutusohjelma

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5