Hygiene PassLaajuus (1 cr)

Course unit code: PSS8PO024

General information


ECTS credits
1 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty

Contents

- elintarvikehygienian perusteet
- säännökset elintarvikehygieniasta
-Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

Starting level and linkage with other courses

Ei lähtötasovaatimuksia

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja itsenäinen työskentely, hygieniapassitentti
b. Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan sekä hygieniapassitentti Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
c.Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty

Learning materials

Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi

Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi

Muu aiheeseen liittyvä materiaali

Go back to top of page