•   Harjoittelun orientaatio PLA001RR1A-3004 18.08.2025-29.08.2025  (RR1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän harjoittelun orientaation suoritettuaan opiskelija osaa työskennellä turvallisesti ammattikeittiössä, hallitsee ammattikeittiön koneiden ja laitteiden käytön, sekä perehtyy salityöskentelyn perusteisiin.
    Sisältö
    Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. 2. Keittiön koneet ja laitteet. 3. Tarjoilun perustaidot, asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
    Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit

    Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
    Kokin käsikirja
    Modernist Cuisine

    Työelämäyhteydet

    Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa. Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Mahdollisista tenteistä tai osaamisen testaamisesta ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    18.08.2025 - 29.08.2025

    Oppimistehtävät

    Orientoitumistehtävä Oppimisen reflektointi

    Aikataulu

    Keittiöpäivä 1 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
    Keittiöpäivä 2 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222

    Ryhmä
    • RR1HA1
    • CONTACT
    • BLENDED
    Opettaja

    Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    5 - 25

    Arviointitavat

    Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:

    *hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
    *osallistunut käytännön harjoittelupäiviin

    Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.

    Koulutus

    RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5