Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)
Toteutuksen tunnus: MAR2HL002-3016
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 15.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.01.2021 - 19.03.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Sisällön jaksotus
18.1. - 21.3.2021, tarkempi aikataulu löytyy Moodlesta kurssin alkaessa
Toteutustavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla (voi vaihdella eri toteutuksissa):
a) Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b) Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c) Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Oppimateriaalit
Ajankohtainen kirjallisuusmateriaali löytyy Moodlesta kurssin alkaessa
Opetusmenetelmät
Verkko-opetus
Itsenäinen opiskelu
Ryhmätyöskentely
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Case-tehtävä ja vierailijaluennot
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei tenttiä vaan opintojaksotehtävä ja itsearviointi. Arvosana määräytyy näiden pohjalta.
Kansainvälisyys
Kansainväliset case-esimerkit
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojaksotehtävänä myynti- ja markkinointisuunnitelman laatiminen sekä itsearviointi
Lisätiedot
Opintojaksotehtävä ja itsearviointi. tarkemmat arviointikriteerit löytyvät Moodlesta