Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS016AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.09.2022 - 12.10.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
0 - 50
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Birgitta Nelimarkka
Sakari Ketolainen
Ryhmät
AVOINAMK
Avoimen AMK:n toteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS016AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.

a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä

Intro

Ruokatuotannon johtaminen monimuotokoulutuksena on työelämälähtöinen tapa oppia ja opiskella tulevaisuuden työelämässä tarvittavia osaamisia. Valintakurssi on sujuva tapa hakea ruokatuotannon johtamisen opiskelun pariin. Valintakurssille ilmoittaudutaan syksyn yhteishaun yhteydessä, viimeistään 16.9. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: linkki avoimeen

Siirry alkuun