Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS016AS2A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.01.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.09.2022 - 12.10.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 0 - 50
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Birgitta Nelimarkka
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
AVOINAMKAvoimen AMK:n toteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS016AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.
a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä
Intro
Ruokatuotannon johtaminen monimuotokoulutuksena on työelämälähtöinen tapa oppia ja opiskella tulevaisuuden työelämässä tarvittavia osaamisia. Valintakurssi on sujuva tapa hakea ruokatuotannon johtamisen opiskelun pariin. Valintakurssille ilmoittaudutaan syksyn yhteishaun yhteydessä, viimeistään 16.9. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: linkki avoimeen