Opintojaksolla on lähiopetusta.
Opintojakson suorituksena on tehtävien tekeminen ja palautus Moodleen sekä tentti. Kaikki tehtävät ovat näkyvissä Moodlessa jo opintojakson alkaessa. Palautetta annetaan vain tehtävistä, jotka on palautettu ajallaan. Arvosana annetaan tehtävien ja tentin perusteella.
Tentti on Moodlessa.
Kaikki tehtävät ja tentit tulee olla suoritettu ennen opintojakson arviointia.
Opintojaksolla on jatkuva arviointi, ohjausta tapahtuu suullisesti lähiopetuksessa ja kirjallisesti Moodlessa.
Tuorila, H., Parkkinen K. & Tolonen K. 2008. Aistit ammattikäyttöön. WSOY. Helsinki.
Villanen, J. 2016. Tuotteista tähtituotteita: Tarinoita, tehtävää, teoriaa. Kauppakamari. Helsinki. E-kirja. Luettu: 18.12.2023. (e-kirja: https://haaga-helia.finna.fi/Record/3amk.271025)
Haagan toimipiste
Aistit ja tuotekehitystentti
Suomi
Tieteelliset, kansainväliset artikkelit.
18.08.2025 - 10.10.2025
1. Aistinvarainen arviointi referaattitehtävä; yksilötehtävä 10 p 2. Aistinvarainen arviointitilaisuus; yksilötehtävä 20 p 3. Oppimispäiväkirja, Suomalainen menestysresepti; yksilötehtävä 10 p 4. Tuotekehityksen verrokkituote ja tuotekehitys; yksilötehtävä 20 p 5. Tentti 40 p Kaikki tehtävät on saatava hyväksytysti suoritettua.
25.8.2025
Johdatus opintojaksoon
Tuotekehityksenteoria osa 1
Perusmakutesti HUOM! ÄLÄ SYÖ TAI JUO VAHVOJA TUOTTEITA AINAKAAN 30 MIN. ENNEN TESTIÄ
26.8.2025
Aistinvarainen arviointi
Aistientoiminta osa 1
Aistien toiminta osa 2
VKO 2
15.9.2025
Aistinvaraiset mittausmenetelmät
Aistit-tentti
Hajutesti
16.9.2025
Tuotekehityksen teoria, osa 2
Tuotekehityksen teoria, osa 3
VKO 3
6.10.2025
Raadit, näytteet, tilat
Mieltymystestit-teoria
7.10.2025
Kaupallistaminen
Tuotekehitystentti
Mirjami Willman, Ville Parkkinen
15 - 40
Kaikki tehtävät ja tentti tulee olla hyväksytysti suoritettu ennen opintojakson päättymistä.
Yhteensä
50-59 pistettä = 1
60-69 pistettä = 2
70-79 pistettä = 3
80-89 pistettä = 4
90-100 pistettä = 5
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5