Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Osaa hahmottaa kansainvälistä ja kotimaista elämystaloutta
Osaa seurata elämystalouden toimijoita, ekosysteemiä, trendejä ja muutoksia
Tunnistaa alan verkostoja ja muutostekijöitä
Osaa hahmottaa palvelukonsepteja
Hahmottaa toimialan ristiintoimintaa ja –myyntiä
Osaa vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet
Soveltaa tietoa oman urasuunnitelman aloittamiseen.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Teams-alustalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Tehtävä 1. Oppimispäiväkirja (yksilötehtävä) 40 p. Mystery shopping Trendit - Elämystalous nyt ja tulevaisuudessa Sidosryhmät ja verkostot Tehtävä 2. Ryhmäkeskustelu (Teams) 20 p. Tiivistelmät oppimispäiväkirjasta Annettujen aihealuiden käsittely ryhmässä Kirjallinen yhteenveto Tehtävä 3. Ryhmänäyttö: Akvaariokeskustelu 40 p. Palvelualan toimijat ja konseptit Trendit ja alan kehitys Vieraanvaraisuus ja palvelukulttuuri
07.01.2025 - 10.01.2025
Kokonaisarvosana määräytyy seuraavalla tavalla:
50 p tai alle 0 hylätty
51 – 60 p 1 välttävä
61 – 70 p 2 tyydyttävä
71 – 80 p 3 hyvä
81 – 90 p 4 kiitettävä
91 – 100 p 5 erinomainen
Terhi Leimu, Maija Niemelä
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5