Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti restonomitutkinnon opiskelijoille.
Lähiopetus
Tiimityöskentely
Ohjaus liikeidean kehittämiseen ja esittämiseen (pitchaus).
Oppimisalustan aineistot ja muu ohjaajan ilmoittama materiaali.
Toimialan liiketoimintaan tutustuminen, Vierailuluennoitsijat
Porvoon toimipiste
Yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamisen tentti, painoarvo 20% opintojakson arvioinnista. Suoritus viikkovälillä 47 - 49, tarkka ajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
Suomi
Kansainväliset trendit, kuluttajakäyttäytyminen ja toimialojen kehitys..
18.08.2025 - 12.12.2025
Opintojakson tehtävistä 60% on tiimitehtäviä ja 40% yksilötehtäviä (sisältäen tentin): - Tiimitehtävänä liikeidean kehittäminen, esittäminen ja raportointi (BIC). - Yksilötehtävä YOOP-raportti. - Yksilötehtävä: Tentti Opintojakso suoritus edellyttää kaikkien kolmen tehtävän hyväksyttyä suoritusta.
11.08.2025 - 15.08.2025
Lähiopetus lukujärjestyksen mukaisesti.
Work & Study ja näyttö HH-käytäntöjen mukaisesti.
Jaana Laaksonen
15 - 40
Tuntitehtävät pienryhmissä yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta.
Kurssin tehtävistä opiskelija voi saada yhteensä maksimissaan 100 pistettä.
Tiimitehtävänä liikeidean kehittäminen, esittäminen ja raportointi (BIC).60p
Yksilötehtävä YOOP-raportti.20p
Tentti 20p
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5