Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlessa oleva materiaali harjoituksineen.
Oheislukemiseksi suositellaan teosta:
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, P. & Saranpää, T. Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Kaksi tenttiä, joiden päivämäärät sovitaan ensimmäisellä kerralla.
Opettaja järjestää kaksi uusintakertaa. Niistä tiedotetaan kurssilla.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
21.10.2024 - 13.12.2024
03.06.2024 - 18.10.2024
Tunnit tiistaisin ja torstaisin lukujärjestyksen mukaan.
AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi AHOT -menettelystä (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen).
Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan voit harkita opinnollistamista.
Mariitta Rauhala
15 - 40
Osaamista arvioidaan tentein ja oppimistehtävin. Painoarvot ovat seuraavat:
Tentti 1: 35%
Tentti 2: 50%
Oppimistehtävä 15%
Opintojaksolla on käytössä seuraava asteikko: kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointiasteikko
Arvosana 5: 90 - 100 pistettä
Arvosana 4: 80 - 89
Arvosana 3: 70 - 79
Arvosana 2: 60 - 69
Arvosana 1: 45 - 59
Arvosana 0: 0 - 44
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5