Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti Suomesta
• tuntee ammatillista sanastoa
• tuntee kielialueen kulttuuria
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
Sisältö
• Ammatillisia kielenkäyttötilanteita
• Erilaisia vuorovaikutustilanteita
• Oman alan sanaston opiskelua
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Lisää kielen perusrakenteita
Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 7-12, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018.
Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.
Haagan toimipiste
Kurssikokeet ilmoitetaan Moodlessa ja uusintatentit MyNetissä.
Finnish
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
24.10.2022 - 16.12.2022
Ilmoitetaan Moodlessa.
13.06.2022 - 21.10.2022
Ilmoitetaan Moodlessa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät
Maria Jompero
15 - 40
Kirjallinen kurssikoe ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
H-5