Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Finnish
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
21.08.2023 - 15.12.2023
1) Lyhyt raportti, jossa on ohjeistus virtuaaliravintoloille sekä yhteenvetona napakka ’huoneen taulu’ tai vastaava + kustannus-hyötyanalyysi valitulle kontekstille. Raportin liitteeksi laitetaan kannattavuuslaskelmat, joita avataan myös kirjallisesti. 2) Viimeisellä kerralla paneelikeskustelu aiheesta, jossa ryhmät esittelevät ’huoneen taulunsa’. 3) Projektityökalu ja projektiraportti (erillinen dokumentti, jonka pohja löytyy Moodlesta). 4 )Ryhmän blogi
12.06.2023 - 18.08.2023
Lukujärjestyksen ja Moodlen mukaan.
a. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
b. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
c) AHOT: Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Hanna Moisio, Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 40
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
1.00 cr
1.00 cr
H-5