Ruokapalvelut elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.08.2024 - 16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 11.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Tiina Yrjölä
Ryhmät
RR1HA1
Ruokatuotanto, päivä, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS004RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tarkempi aikataulu moodlessa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Avautuu: ?
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.

Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.

Oppimistehtävät

Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.


1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T

Siirry alkuun