Ruokapalvelut elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 12.08.2024 - 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 11.10.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Ville Parkkinen
- Tiina Yrjölä
- Ryhmät
-
RR1HA1Ruokatuotanto, päivä, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS004RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tarkempi aikataulu moodlessa
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Avautuu: ?
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Oppimistehtävät
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.
1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T