Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Luennot
Itsenäinen opiskelu
Harjoitustyöt ja maistelut kontaktiopetuksessa
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Osaamisen soveltaminen käytännön työssä
Haagan toimipiste
Suomi
25.03.2024 - 17.05.2024
Perusmakutehtävä (ryhmätyö) Kurssitehtävä. menu ja juomasuositukset (ryhmätyö) Tuntitehtävät ja harjoitukset opetuskerroilla (yksilötyö)
02.01.2024 - 22.03.2024
To 28.3. KLO 14.00 - 17.00 Viiniluokka A47
Kurssin esittely
Perehtyminen kurssin viineihin
Ruuan ja viinin yhdistäminen - teorian aloitusluento
To 4.4.KLO 14.15-20.00 Hartwall -luokka
- Aistinvarainen arviointi (teoria)
- Perusmakuliemet ja aistien virittely
- Perusmakujen ryhmätyön esittely
- Menusuunnittelu (teoria)
To 11.4. KLO 14.15-20.00 Hartwall -luokka
Perusmakutehtävän esitys
Makurata 1 (Alkuruoat)
To 18.4. KLO 14.15-20.00 Hartwall -luokka / Opetuskeittiö
Makurata 2 (Pääruoat)
To 25.4. KLO 14.15- 20.00 Hartwall -luokka / Opetuskeittiö
Makurata 3 (Jälkiruoat)
Menu -ryhmätehtävien esitykset; Menun mice en place
To 2.5. klo 14.15- 20.00 Hartwall -luokka /Viiniluokka
Vierailulento: Petra Laamanen, Alkoholiton olut ja ruoka
Viinit ja juusto, luento
T0 9.5. klo 14.15- 20.00 Helatorstai, ei luentoa
Ti 16.5. KLO 14.15- 20.00 Hartwall -luokka / Opetuskeittiö/ Valopiha
- Opintojakson lopetusillallinen ja palautekeskustelut
Jouko Mykkänen, Jari Karjalainen
15 - 30
Hyväksytty / Hylätty
Perusmakutehtävä
Menusuunnittelu tehtävä
Tuntitehtävät ja harjoitukset
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5