Haagan toimipiste
Suomi
24.03.2025 - 16.05.2025
Kristiina Adamsson, Tiina Yrjölä
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Lähiopetus
- työpajat ja tiimityö
- asiantuntija-alustukset
Ravintola-ja elinkeinovierailut osana oppimista,
Projektityöskentely.
Havas, K. & Adamsson, K. 2020. Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028. Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen, Toimenpiteet 2020-2023. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2022/03/
Ruokamatkailustrategia-2020-2028-1.pdf Luettu 9.6.2022.
Maa- ja metsätalousministeriö & Business Finland 2022. Finland Toolbox.
The Smart Taste of Nature. Luettavissa: https://toolbox.finland.fi/life-society/the-smart-taste-of-nature/. Luettu 6.9.2022.
Visit Finland & Haaga-Helia amk 2020. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2021/09/ruokamatkailun-tuotesuositukset-2020.pdf. Luettu 9.6.2022.
Visit Finland 2021. Kestävän ruokamatkailun opas. Luettavissa: https://www.businessfinland.fi/491559/globalassets/finnish-customers/02-build-your-network/visit-finland/julkaisut/kestavan-ruokamatkailun-opas-2021.pdf. Luettu 9.6.2022. Muu opettajien osoittama materiaali.
Uusi pohjoismainen ruoka. Norden.org https://www.norden.org/fi/uusi-pohjoismainen-ruoka
Pohjoismaiset ravintosuositukset https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/terveytta-edistava-ruokavalio/uutiset/vahemman-lihaa-enemman-kasviksia-tassa-ovat-pohjoismaiset-ravitsemussuositukset-2023/
Sekä pohjoismaista ruokakulttuuria sekä villiruokaa, luononantimia ja jokaisenoikeuksia koskevat läheteet Moodlessa
Vierailut Hungry for Finland Ekosysteemi-hankkeen toimeksianto
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Pohjoismainen ruokakulttuuri ja sen ominasipiirteet.
Pohjoismaiset raaka-aineet ja valmistustavat, ruoka vetovoimatekijänä Pohjoismaissa.
Pohjoismaiset ruokamatkailutuotteet ja benchmarkkaus.
25.03.2024 - 17.05.2024
1 Oppimisportfolio ja -päiväkirja 10% 2 Ajankohtaista Pohjoismaisessa ruokakulttuurissa, artikkelitehtävä, 10 % 3 Hyvinvointi ja ruokamatkailu: pohjoismaiset ravitsemussuositukset matkailussa, 20 % 4 Reflektionti yritysvierailusta tai vierailuluennosta, 10 % 5 Projektityö Hungry for Finland Ekosyseemihanke 50 % 5.1. Pohjoismaisen ruokakulttuurin benchmarkkaus 5.2. Analyysi suomalaisen ja pohjoismaisen ruokakulttuurin vetovoimatekijöistä
02.01.2024 - 22.03.2024
Tapaamiset tiistaisin ja torstaisin klo 8.15 - 10.45, alustava aikataulu ja teemat Moodlessa kurssin käynnistyessä
Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.
Liisa Wallenius, Kristiina Adamsson, Tiina Yrjölä
15 - 40
Tehtävien arviointi tehtäväkohtaisten kriteerien mukaan.
Etätehtävät
Yritys-ja elinkeinovierailut
Projektityö
RESTO Restonomi
2.50 op
0.00 op
H-5