Ruuan ja juoman yhdistäminen HOS021AS2A-3001 15.01.2024-15.03.2024 5 op(RE4HA2, ...)+-
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskieli
Suomi
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Ryhmä
RE4HA2
CONTACT
Opettaja
Jari Karjalainen, Terhi Oksanen-Alén
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi
T&K-osuus
0.00 op
Virtuaaliosuus
0.00 op
Arviointiasteikko
H-5
Käynnissä olevat toteutukset
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Päättyneet toteutukset
Ei päättyneitä toteutuksia.
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
Hallitsee yhdistämisen perusteet
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
Sisältö
Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen
Intro
Ruoan ja juoman yhdistäminen alkeista kokeellisempaan ja kokemuksellisempaan elämykseen.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
Arviointikriteeri - arvosana 5
Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden