Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
Hallitsee yhdistämisen perusteet
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
Sisältö
Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen
Intro
Ruoan ja juoman yhdistäminen alkeista kokeellisempaan ja kokemuksellisempaan elämykseen.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
Arviointikriteeri - arvosana 5
Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden