Ei vielä toteutuksia julkaistu.
:” Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia
Haagan toimipiste
Suomi
19.08.2024 - 30.07.2025
16.08.2024 - 16.08.2024
https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Kysy lisätietoja kurssin opettajilta.
Aarni Tuomi, Hanna Rinne
1 - 40
Opintojaksojen contact-, online ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija osaa ennakoida teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osaa kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Kontaktiopetus, joka sisältää harjoituksia ja yksilö- ja ryhmätöitä. Mikäli koet jo osaavasi tämän opintojakson tavoitteet, voit halutessasi näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajilta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Materiaalit ja tehtävät julkaistaan Moodle-alustalla kurssin alkaessa.
Materiaali, esimerkit ja opintojaksotehtävät kytkeytyvät vahvasti toimialan olemassa oleviin ratkaisuihin ja tulevaisuuden visioihin.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
Luentomateriaali ja opintojaksotehtävät hyödyntävät paljon kansainvälisiä lähteitä ja case-esimerkkejä.
19.08.2024 - 13.12.2024
Tuntitehtävät ja opintojaksotehtävät. Ryhmätyöt ja yksilötehtävät. Kurssilla on 4 tehtävää: Tehtävä 1 (yksilötehtävä, 30p): Minä ja digitalisaatio Tehtävä 2 (tuntitehtävä, 15p): Mara-alan digitaalinen kaksonen Tehtävä 3 (tuntitehtävä, 15p): Tekoälyavustaja ravintolayritykselle Tehtävä 4 (ryhmätehtävä, 40p): Ravintola-alan digitalisaatio ennen ja tulevaisuudessa
03.06.2024 - 16.08.2024
Lähiopetus Haagassa.
https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Kysy lisätietoja kurssin opettajilta.
Aarni Tuomi, Hanna Rinne
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija osaa ennakoida teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osaa kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5