Ravintola-alan innovatiiviset teknologiat, 5 op - HOS004AS3A
Opintojakson kieli
Suomi
Tulevat toteutukset
Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Käynnissä olevat toteutukset
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Päättyneet toteutukset
Ei päättyneitä toteutuksia.
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa
Ennakoi teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta
Kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä
Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhtätöitä ja tentit. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Ravintolan tulee pysyä mukana alati kehittyvässä ja muuttuvassa ympäristössä ja kehittää sekä tuotteitaan että palveluja vastaamaan erilaisia asiakatarpeita. Tällä opintojaksolla opit miten innovatiiviset teknologiat tuovat lisäarvoa asiakkaalle ja parantavat kannattavuutta! Tämä toteutus tarjoaa työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi digitaalisia alustoja tai tulevaisuuden teknologiaa hyödyntäen.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Ravintolasuuntautumisen tason 2 opinnot suoritettu
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija osaa ennakoida teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osaa kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.